måndag 30 april 2012

Pastellig Pelargon



Finns i butiken just nu! Denna sötsak heter Karen... (Åkervalls)


Idag har vi öppet som vanligt 10-18 och i morgon 1 Maj är det stängt. Resten av veckan kör vi på som vanligt! 


                         
                 Välkomna in och trevlig valborg!





söndag 29 april 2012

Ljuvlig doft





Mysigt att ge bort! Plantering med lavendel och underbar lavendeltvål (Crabtree and Evelyn) och tillhörande skylt. Perfekt present som man kan njuta länge av. Lavendeln är en perenn, och varför inte göra ett lavendelsocker av de små söta blommorna och sedan baka nått gott med. 

Vi bilade genom Europa förra sommaren och bland annat var vi i Frankrike. Doften av lavendel får mig att drömma tillbaka till Provance... 

Ett av många franska slott...

Ingången till gårdsbutiken på en vingård...


fredag 27 april 2012

Rosmarin






Vi har fått in rosmarin på stam. Dekorativ och samtidigt användbar till matlagning. Skulle vilja ha en egen kryddträdgård någon gång i framtiden, men just nu får jag nöja mig med att ha kryddor i köksfönstret.

Trevlig helg!

torsdag 26 april 2012

Fjädrar




Just nu gillar jag fjädrar, ju större desto bättre! Strutsfjädrar pryder sin plats i vår "walk in closet"... 39:-/st (A-lot) Finns i vitt, svart och bruna nyanser.

onsdag 25 april 2012

Välkomna med en krans










Vad är väl mer välkomnande än en krans på ytterdörren? "Smultronstället" är så söt att ha på dörren vid sommarstugan. Skyltarna finns även att köpa styck om du vill skapa en egen krans!

tisdag 24 april 2012

Vårkänslor







Penséerna är verkligen som finas just nu! Så stora i blomman och finns i en mängd olika färger. Våra kommer från Karlssons i Köping. Närodlat är bäst!

måndag 23 april 2012

Äntligen...























Nu kan vi hämta rosor på vägen till jobbet igen! Odlingen på Åkervalls i Köping har öppnat för säsongen och vi får åter igen njuta av deras underbara kvalitets rosor. De är helt otroligt fina, kan inte jämföras med några andra rosor. Vi säljer dem styckvis eller i 10-pack. 


Ljusstakarna är nyss hemkommna, riktigt stora är de och finns i 3 storlekar (Caesar Collection).

söndag 22 april 2012

Nytt





Söndagsfika med nybakat, Leilas "Hi-Hat Cupcakes" på fina nya fatet som vi har fått in på Bellis. Det kommer från Caesar Collection och kostar 295:-. Underbart till vårens alla fester och kafferep i trädgården. Finns även som 3-våningsfat!